editie 2022

Artiesten
Midlife

bands

live performance

The All-Star Weddingband, een prettig gestoorde punkrock coverband komen The Wolf Banes vervangen. Wij zijn heel blij dat zij zich zo last minute konden vrijmaken om ons podium vanavond feestelijk te openen. Kom vroeg en brul mee!

Deze Belgische Rockband met internationale faam is al bezig sinds 1976 en zijn eigenlijk nooit echt gestopt. Ze spelen elke weide plat met  “There will be no next time”, een nummer dat ondertussen als een klassieker wordt beschouwd, maar dat merkwaardig genoeg destijds niet als single uitgebracht werd

Equal Idiots, de kempischer garagerockband uit Hoogstraten, bestaande uit Thibault Christiaensen (zang en gitaar) en Pieter Bruurs (drums).

In 2014 werd de ep Judas’ Reincarnation // Loveless Love uitgebracht, met daarop de single Salmon Pink. Die haalde in lente van 2016 de eerste plaats in De Afrekening van Studio Brussel.

De doorbraak van de band kwam in het najaar van 2016 toen ze De Nieuwe Lichting wonnen en de finale van Humo’s Rock Rally bereikten.

In het voorjaar van 2017 volgde de nieuwe single Put My Head in the Ground die hotshot werd op Studio Brussel en eveneens de eerste plek in De Afrekening bereikte. 

De single was de voorbode voor hun debuutplaat, Eagle Castle BBQ.