editie 2023

Artiesten
Midlife

bands

live performance

IDIOTS bestaan 10 jaar. Een tinnen jubileum. Opgericht in 2012 tussen varkensmest en dieseldampen zijn de heren van Idiots ‘still standing’. Bekend op alle streamingsdienten met Lipstick Glamgirl, Lonewolf en many more..

Na die verdomde CoronaCrisis, kunnen IDIOTS – die al geruime tijd nerveus in de startblokken staan – hun derde full album aan een levend publiek voorstellen tijdens hun ‘Never Ending Farewell Tour’. Van A tot Z. Van Antwerpen tot Zwevegem. Met 10 kaarsjes op de taart, en een flinke scheut bruine rum. Zonder ijs.  Ze voelen zich ongetwijfeld goed in ons boerendorp.

Fleddy Melculy mag gerust één van de gekste verhalen uit de belpop geschiedenis genoemd worden. Er zijn niet veel bands die met één song worden opgepikt door alle mogelijke media en grote podia in België en Nederland. Zo volgde de ene na de andere culthit.

De geweldige metal en hardcore band komt dit jaar het Crisis terrein kapot spelen.

Na IDIOTS en Fleddy Melculy kunnen we onze kruim-van-de-Belgische-rock affiche vervolledigen met winnaar van De Nieuwe Lichting 2021 en vaste Afrekening waarde Ramkot !
Na opwarming langs grote podia als Pinkpop en Lokerse Feesten, én recent nog het voorprogramma van niemand minder dan Metallica (!), zijn ze klaar voor ons Crisis podium!
 
In februari 2023 stelde de band hun langverwachte debuutplaat voor. Met een indrukwekkende clubtour bewijst het Gentse trio dat hun stevige maar dansbare muziek ook live moet ervaren worden. Ramrock, quoi, courtesy of Ramkot. Want moeilijker moet een mens dat niet maken.